/

 

 

STUKADOORSBEDRIJF STRAK

STRAK staat voor kwaliteit en vakmanschap. Kwaliteit in de zin van het leveren van secuur werk, maar ook kwaliteit in het geven van een goed en eerlijk advies. Voor mij zijn deze twee zaken de basis van een betrouwbare langdurige samenwerking. Met veel enthousiasme en gedrevenheid werk ik voor zowel aannemers als particulieren, waarbij werkzaamheden worden uitgevoerd als o.a. raapwerk, schuurwerk, pleisterwerk, sierpleister, cementwerk, Texspuitwerk en lijsten en ornamenten. Door het texspuiten kan ik u een totaal eindproduct leveren en heeft u dus maar één aanspreekpunt voor uw totale wand- en plafondafwerking. Naast deze reguliere stucwerkzaamheden heb ik me de afgelopen jaren toegespitst op het maken van speciaal stucwerk waaronder de nu populaire betonlook.

Leert u STRAK kennen dan zult u zien dat goed en eerlijk advies voor mij het beginpunt is van een betrouwbare samenwerking. Kwaliteit is een vanzelfsprekendheid en regelmatige bijscholing in de vorm van o.a. cursussen zorgen ervoor dat ik de op hoogte ben van, en mee ga in innovaties.

Wat ik het mooiste vind aan mijn werk is dat ik panden fraai kan maken, bijzonder en STRAK. Niet perse STRAK in de zin van modern, maar vooral STRAK als in een strakke afwerking die het totaalplaatje  het beste doet uitkomen. Mijn passie voor stukadoren ligt in het maken van speciaal stucwerk, lijstwerk en ornamenten.